Tragédia

Soroksári-rejtély: Hazugságvizsgálata előtt halt meg a futónő állítólagos udvarlója

A soroksári gyilkosság fontos tanúja volt a férfi, aki nemrég meghalt.

2017.11.22 08:54ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is többször beszámolt, rejtélyes soroksári gyilkosság történt: Soroksár külterületén a 36 éves helybeli családanyát, Krisztinát 2013. szeptember 25-én kora este szokásos kocogása közben támadták meg gyilkosai. A holttestére másnap kora hajnalban a szokásos futóútvonalához közeli bozótosban találtak rá. Támadói lemeztelenítették, speciális matrózcsomókat használva megkötözték, brutálisan megverték, megbecstelenítették, majd megfojtották.

Kezdetben a nő férjét gyanúsították a gyilkossággal, ám a rendőrség két férfi DNS-ét azonosította a holttesten, később viszont kiderült, hogy az egyik minta egy boncmester gondatlansága miatt kerülhetett rögzítésre.

2014 áprilisában a Best magazin arról számolt be, hogy a nőnek halála előtt eltitkolt kapcsolata volt egy férfival. Férje később kijelentette, ezt a kapcsolatot okolja a gyilkosságért.

A Bors információi szerint a rendőrség 2016-ban tanúként hallgatta ki az állítólagos udvarlót.

A férfi vállalta a hazugságvizsgálatot is, azonban nem sokkal meghallgatása után váratlanul elhunyt. A portál információi szerint, halálát aortarepedés okozta.

A férfi házasságban élt, és nem messze attól a helytől lakott, ahol Gyurik Krisztina rendszeresen kocogott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.