Tragédia

Családi tragédia: kilenc emeletet zuhant Richárd

Megrázó eset történt hétvégén Kaposváron.

2017.11.20 18:45ma.hu

Egy fiatalember levetette magát az úgynevezett Sávház egyik kilencedik emeleti ablakából. A rendőrök és a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A Bors azt írja, hogy a férfinek van két kislánya is, de állítólag ritkán láthatta őket. Az áldozat, Richárd egyik ismerőse a Borsnak azt mondta, személyes sorscsapások állhatnak az öngyilkosság hátterében:

"Úgy tudom, hogy februárban vesztette el mindössze két és fél hónapos kisfiát, Noelt. Valószínűleg ezt nem tudta feldolgozni, de szerintem én sem lettem volna képes a helyében. A baba a pécsi klinikán született, de olyan súlyos be­tegsége volt, hogy haza sem vihették. Az egész családot borzasztóan megviselte a tragédia. Ha minden igaz, a párjával is szét­mentek, és volt még két kislányuk, akiket csak ritkán látogathatott."

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség kizárta, hogy bárkinek közvetlen köze lenne az apa halálához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.