Kábítószer

Melltartójából árulta a drogot egy magyar lány Londonban

Egy autójában felejtett gyanús zacskó miatt bukott le.

2017.11.18 15:04ma.hu

Kétszer három év folytatólagosan letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy 19 éves magyar lányt Nagy-Britanniában. Kábítószer birtoklás és terjesztés volt a vád.

Azért vizsgálták át, mert egy fehér port tartalmazó zacskót találtak londoni háza előtt parkoló kocsijában. A rendőröknek azt mondta, csak fű van nála, de amikor megmotozták, 2,86 gramm crack, 1,34 gramm heroin, egy telefon, 270 font, valamit egy neveket és telefonszámokat tartalmazó lista került elő a melltartójából.

A lány azzal védekezett, hogy a drog a sajátja, a pénzt pedig escortozással kereste, és biztonsági okokból rejtette őket a melltartójába. A bíróság szerint viszont egyfalyta tárolóként működött a melltartó, amit drogterjesztéshez rendezett be a lány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.