Baleset

Meghalt egy favágó Putnokon

Szabálytalanul végzett munka miatt egy óriási farönk alá szorult.

2017.11.15 14:40MTI

Meghalt egy favágó Putnokon, aki munkáltatója felelőtlensége miatt vesztette életét. Az ózdi járási ügyészség foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat a munkaadó ellen - közölte a vádhatóság az MTI-vel szerdán.

A tájékoztatás szerint szabálytalanul végzett munka miatt egy óriási farönk alá szorult a favágó, akinek halálát a vádlott sorozatos foglalkozási szabályszegése idézte elő.

Mint írták: a vállalkozó alkalmi munkavállalóját semmilyen munkavédelmi oktatásban nem részesítette, egyéni védőfelszerelést sem biztosított számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.