Lezárták a 4-es utat

Halálos baleset Albertirsánál

Tehergépkocsival ütközött egy autó.

2017.11.15 12:24MTI
MTI/Lakatos Péter

Meghalt egy autós, aki a járművét vezetve tehergépkocsival ütközött össze szerdán a 4-es úton Albertirsa körzetében, az útszakaszt lezárták - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Csámpai Attila közölte: a baleset a főút 54-es kilométerénél történt, a karambol következtében mindkét gépjármű az árokba sodródott.

A ceglédi tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki a roncsból a személyautó vezetőjét, de a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

András Tamás megbízott Pest megyei rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát lezárták, a forgalmat a 405-ös útra terelik.

MTI/Lakatos Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.