Baleset

Tragédia az M6-oson: a partoldalnak ütközött egy autó

A balesetben, amely a pálya 113-as kilométerénél, a Pécs felé vezető oldalon történt, egy 64 éves férfi vesztette életét.

2017.11.13 09:04MTI

Meghalt egy autós, aki személygépkocsijával a partoldalnak ütközött hétfőn az M6-os autópálya Tolna megyei szakaszán, Paks közelében - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a balesetben, amely a pálya 113-as kilométerénél, a Pécs felé vezető oldalon történt, egy 64 éves férfi vesztette életét.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszt teljes szélességben lezárták, a forgalmat a Paks-dél csomópontnál elterelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.