Rejtély

Újabb gyereknek veszett nyoma - hova tűnnek sorra a 12. kerületből?

Már ötre emelkedett azoknak a gyereknek a száma, akik ugyanonnan tűntek el rövid időn belül.

2017.11.11 10:59ma.hu

Most egy 15 éves fiú megtalálásához kérnek segítséget a hegyvidéki rendőrök. November elsején egy kislány, egy nappal korábban három fiatalkorú tűnt el a XII. kerületi gyermekotthonból. Utóbbi alkalommal két 16 éves fiúnak, és egy 17 éves lánynak veszett nyoma.

Mivel a gyerekek rövid időn belül nem adtak magukról életjelet, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, a rendőrség minden esetben a lakossághoz fordult segítségért.

Minden ilyen esetben, aki a hatóság által közzétett fotón a keresett személyt felismeri, tartózkodási helyéről, eltűnése körülményeiről bármit tud, névtelensége megőrzése mellett hívhatja az ingyenes 06-80-555-111 „Telefontanút”, a 107 vagy 112 központi segélyhívók valamelyikét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.