Közlekedés

Egyre több a gomba a tömegközlekedési eszközökön

A hazai buszokon fejlődő gombatelepek egyáltalán nem ritkák, bár azért nem számítanak létszükségletnek.

2017.11.08 10:24ma.hu
hirdetés

A minap jelent meg egy fotó a közösségi oldalakon, amit a KNYKK Zrt. vidéki buszhálózatának egyik járatán készítettek. A képen az egyik busz ülése látható, amint abból egy egész gombatelep fejlődött ki. A felvételt készítő utas ki volt akadva azon, hogy milyen állapotok uralkodnak újabban a tömegközlekedésben (is). Pedig nem ez volt az első ilyen eset!

Ugyanis 2013 őszén már feltűnt egy hasonló laskatelep a Kisalföld Volán Győr-Barbacs-Földsziget járatán, amiről a Cink cikkezett, valamint 2015 decemberében a 444 írta meg, hogy gomba nőtt ki a fővárosi 27-es busz padlójából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.