Közlekedés

Balesetek lassítják a forgalmat az M5-ösön a főváros felé

A két balesetben összesen tízen sérültek meg, egy ember súlyosan.

2017.11.05 17:54MTI

Balesetek lassítják a forgalmat az M5-ös autópályán a főváros irányába - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap késő délután az MTI-t. A Pest megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a két balesetben összesen tízen sérültek meg, egy ember súlyosan.

Kisdi Máté fővárosi katasztrófavédelmi szóvivő közölte: az autópálya 23-as kilométerénél három jármű ütközött össze. Egy ember a roncsok közé szorult, őt a tűzoltók szabadították ki.

Az ütközés helyszínétől nem messze négy autó rohant egymásba. Ez a balestet szintén forgalmi akadályt okoz az autópályán - mondta a szóvivő.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a roncsok közé szorult ember súlyosan megsérült. A két balesetben még kilencen - két gyermek és hét felnőtt - sérültek meg könnyebben.

A fővárosi tűzoltók munkáját a dabasi tűzoltók is segítik.

A balesetek miatt jelentős torlódás alakult ki az M5-ös autópályán - közölte Csámpai Attila.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.