Gyilkosság

Feldarabolta és elégette felesége holttestét - nem áll össze a kép

Kazánjukban égette el, majd a hamut és a maradványokat a szennyvízaknába szórta.

2017.11.03 09:57ma.hu

Mindössze nyolc hónap telt el a Nemesgörzsönyt megrázó, horrorisztikus gyilkosság óta, de a nyomozóknak sikerült egymáshoz illeszteni a kirakós összes darabkáját – írja a Bors.

A Veszprém Megyei Főügyészség csütörtökön vádat emelt B. Norbert ellen, a hatóság szerint bizonyítható, hogy a 42 éves férfi ölte meg feleségét, Évát, majd a holttestet feldarabolta, a kazánjukban elégette, majd a hamut és a maradványokat a szennyvízaknába szórta. Dr. Orbán György megyei főügyész a Borsnak azt mondta: a nyomozás adatai szerint a házaspár kapcsolata már 2015-ben megromlott.

Három közösen nevelt, de előző házasságaikból született gyermekük érdekében maradtak együtt. A gyilkosságot megelőző vita a megtakarított pénzükön robbant ki. A férfi tiszta ruhát keresett magának, amikor a szekrénybe nyúlva észrevette, hogy a nagyobb összegű megtakarításukat tartalmazó boríték nincs a megszokott helyén.

Éva épp a kazánházban tartózkodott, amikor B. Norbert számon kérte őt. A férfi nagy erővel, ököllel torkon vágta az asszonyt, Éva azonnal összeesett.

B. Norbert otthagyta a feleségét, majd amikor fél óra múlva visszatért, megállapította, hogy a nő halott. Ekkor dönthetett a holttest eltüntetése mellett. B. Norbert másnap bejelentette a rendőrségen felesége eltűnését, de hamar ráterelődött a gyanú, kihallgatásakor pedig beismerte az asszony megölését.

A házaspár egy tíz- és egy tizenegy éves kislányt és egy tizennégy esztendős fiút nevelt. Tatai László Nemesgörzsöny polgármestere korábban arról tájékoztatott: a gyerekeknek pszichológus mondta el, mi történt az anyjukkal. A kisebbik lány és a fiú volt Éva édes gyermeke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.