Baleset

Elfogták a Borsod megyei gázolót

A járőrök településről-településre, házról-házra járva keresték a feltételezett sofőrt és járművét.

2017.10.23 08:50MTI

A rendőrség elfogta azt a férfit, aki szombat reggel furgonjával halálra gázolt egy gyalogost Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Encs és Gibárt közötti úton, majd elhajtott a helyszínről - közölte a megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Dobi Tamás közleménye szerint az elgázolt 39 éves abaújszántói férfi az útmenti árokba esett, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy az életét vesztette.

A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása és halálos közúti közlekedési baleset okozása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást és nagy erőkkel kezdte meg a gázoló felkutatását. A járőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain fokozott ellenőrzést hajtottak végre, illetve szinte településről-településre, házról-házra járva keresték a feltételezett sofőrt és járművét.

A nyomozás eredményeként vasárnap este 8 óra előtt a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hernádbűdi férfit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.