Közlekedés

Füstszag miatt riasztották a tűzoltókat a 3-as metróhoz

A szerelvényt és az állomást még a tűzoltók kiérkezése előtt kiürítették.

2017.10.19 08:48MTI

Enyhe füstszag miatt riasztották a tűzoltókat csütörtök reggel a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójához. Az eset során senki sem sérült meg - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta: a Gyöngyösi utcánál a metrószerelvény utolsó kocsijánál éreztek enyhe füstszagot. A szerelvényt és az állomást még a tűzoltók kiérkezése előtt kiürítették. A tűzoltók nem találtak sem tűzre, sem izzásra utaló jelet, jelenleg hőkamerával vizsgálják át a szerelvényt - tette hozzá.

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán azt írta: járműhiba miatt Újpest-Központ és az Árpád híd között nem közlekedik a 3-as metró, helyette pótlóbusszal lehet utazni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.