Erőszak

Tinédzsereket zaklatott a rádiós? - videó

Azt mondta, hogy interjút akar készíteni velük sportsikereikről, de aztán sokuknak pornóképeket kezdett küldeni, és volt, akiknek konkrét szexuális ajánlatot tett.

2017.10.19 07:07ma.hu

Tinédzser fiúkat zaklathatott egy 22 éves fiatalember Cegléden. A Ceglédi Panoráma című helyi lap szerint a Mária Rádió ceglédi stúdiójának önkéntese azzal kereste meg a fiatalokat, hogy interjút akar készíteni velük sportsikereikről, de aztán sokuknak pornóképeket kezdett küldeni, és volt, akiknek konkrét szexuális ajánlatot tett. 13 éves fiú is van köztük. A zaklató fiatalt kirúgták, a rendőrség nyomozást indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.