Lesodródott az útról

Halálos baleset történt Izsófalván

Egy brit rendszámú személygépkocsi nem sokkal öt óra előtt lesodródott az útról, az autót vezető férfi meghalt.

2017.10.14 08:13MTI

Halálos közlekedési baleset történt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Izsófalván szombat hajnalban.

Egy brit rendszámú személygépkocsi nem sokkal öt óra előtt lesodródott az útról Izsófalván, az autót vezető férfi meghalt - tájékoztatta Janasóczki Attila, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Az Izsó Miklós úton haladó brit felségjelzésű személygépkocsi felborult, az autót vezető férfi kiesett a járműből és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette - közölte.

Kérik a járművezetőket és utasaikat, hogy minden esetben használják a biztonsági övet, mert az életet menthet - tette hozzá a szóvivő.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.