Bűnügy

Fegyvereket, lőszereket foglaltak le Hajmáskéren

Lőfegyvereket és nagy mennyiségű lőszert foglaltak le a veszprémi rendőrök egy 42 éves hajmáskéri férfi lakásában.

2017.10.13 15:27MTI
police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a nyomozók még csütörtökön tartottak házkutatást a férfi lakásában és pincéjében, ahol légfegyvereken kívül puskacsöveket, fegyverek főbb darabjait és házi készítésű fegyvercsöveket, valamint több mint száz különböző - gépkarabélyhoz, pisztolyhoz, vadászfegyverhez, kispuskához való - lőszert találtak és foglaltak le.

A férfinak a lőszerek tartására nem volt engedélye, ezért a rendőrök elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A hajmáskéri gyanúsított ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének gyanúja miatt indítottak eljárást. A férfi szabadlábon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.