Tűzszerészek

Megsemmisítették a XVI. kerületben talált sérült kézigránátot

Felrobbantották az Ida utcai ház udvarán talált sérült F-1-es típusú szovjet kézigránátot.

2017.10.13 11:40MTI

Megsemmisítették a tűzszerészek a XVI. kerületben talált, második világháborús kézigránátot péntek délelőtt; feloldották a környék lezárását - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

Markovics Zita elmondta, a tűzszerészek felrobbantották az Ida utcai ház udvarán talált sérült F-1-es típusú szovjet kézigránátot. A tűzszerészi munkák idejére három embernek el kellett hagynia otthonát, ők már hazatérhettek. Kilencen otthonukban maradtak a megsemmisítés idejére. Két utcát száz-száz méteren le kellett zárni, de a korlátozásokat feloldották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.