Bűnügy

Elfogták a nyíregyházi postást megkéselő férfit

A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

2017.10.13 08:28ma.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást D. Dávid 26 éves nyíregyházi lakos ellen.

A police.hu oldalon olvasható közlemény szerint a férfi 2017. október 12-én 10 óra 30 perckor Nyíregyházán, a Vasvári Pál utca 5. szám alatti társasház lépcsőházának előterében megtámadott és késsel megsebesített egy postai kézbesítőt, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

Az elsődleges adatok szerint támadása arra irányult, hogy készpénzt szerezzen. Mivel a sértett aktívan ellenállt, a gyanúsított végül értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként a feltételezett tettest rövid időn belül azonosították, és Nyíregyházán elfogták. A nyomozók a rendőrkapitányságra előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.