Tűzoltóság

Szolgálaton kívüli tűzoltók mentették meg az égő épületet

Szolgálaton kívüli tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően sikerült megmenteni egy égő épületet Besenyszögön.

2017.10.11 09:10ma.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen kedden este kapott lángra egy melléképület, eddig tisztázatlan okokból. A tűzhöz elsőként két szolgálaton kívüli szolnoki hivatásos tűzoltó ért ki, akik azonnal hozzákezdtek tűz elfojtásához, ami akkor már a ház előtti területre is átterjedt. Lapáttal és a rendelkezésükre álló eszközökkel oltották a tüzet, közben egy lángoló teherautógumit is eltávolítottak a tűz közeléből, majd a házba bejutva, olajoskannákat hoztak ki onnan. Közben a helyszínre érkeztek a szolgálatban lévő szolnoki hivatásos tűzoltók is, akik kéziszerszámokkal és vízzel kezdték meg az faszerkezetű, pala fedésű, mintegy ötven négyzetméteres épület oltását. Az épület tulajdonosa nem tartózkodott a házban, senki nem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.