Szégyen

Ellopták a veszprémvarsányi önkéntes tűzoltók nadrágjait

Ha valakinek eladásra kínálnak ilyet, vagy valaki új tűzoltónadrágban nyírja a füvet, miközben semmi köze tűzoltókhoz, jelentsék!

2017.10.07 10:02ma.hu

Veszprémvarsány önkéntes tűzoltói a Facebook-oldalukon osztották meg szomorú hírüket, miszerint a futártól átvett tűzoltó védőruháik válogatásakor derült ki, hogy a csomagból 2 db XL méretű nadrág hiányzik. Szégyen, hogy amíg emberek saját életüket kockáztatva mások megmentésén dolgoznak nap mint nap, ilyen eset áldozataivá váltak. Aki tud a nadrágokról valamit, jelezze a tűzoltóság felé! A nadrág egyedi vonalkóddal van ellátva így beazonosítható. Amúgy meg adományból vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.