Baleset

Hárman haltak meg miatta, őrizetbe vették a Skodást

Őrizetbe vették a rendőrök azt a járművezetőt, aki a gyanú szerint három ember halálával járó balesetet okozott tegnapelőtt Debrecenben.

2017.10.05 09:39ma.hu
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A hajdúsági megyeszékhely határában kedden késő éjjel, fél tizenegy előtt haladt egy Skoda típusú személyautó a 354-es főúton a városközpont irányába, amikor valami miatt áttért a bal oldali sávba és ott frontálisan összeütközött egy Seattal. A Seat öt utasa közül négyen beszorultak a roncsba, a 20 éves sofőr és két vele utazó, 23 és 41 éves nő a helyszínen elhunytak; a másik két utas életveszélyes, illetve súlyos sérüléseket szenvedett, illetve súlyosan sérült a Skoda egyedül utazó vezetője is. Mivel az eddigi adatok szerint a tragikus kimenetelű balesetet a 30 éves Skodás okozta, őt a rendőrök őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki, kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozásának gyanújával. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával folytatja a baleset körülményeinek vizsgálatát.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.