Tűzszerészek

Markolóval rángatta a bombát

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem robbant fel a bomba, ami 50 méteren belül mindent elpusztított volna, repeszei pedig több száz méteren szóródtak volna szét.

2017.10.04 19:32ma.hu
hirdetés

Csaknem ezer embert kellett átmenetileg kiköltöztetni egy világháborús bomba miatt hétfő este Budapesten. A szerkezetet egy munkás találta az első kerületben, ásás közben. A férfi azt mondta: először azt hitte, hogy egy gyökérbe akadt bele, ezért rángatni kezdte azt a markolóval. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem robbant fel a bomba, ami 50 méteren belül mindent elpusztított volna, repeszei pedig több száz méteren szóródtak volna szét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.