Már nem tudták megmenteni

Halálos baleset történt a 21-es főúton Nógrád megyében

A roncsba szorult sérültet, az egyik autó vezetőjét a pásztói hivatásos tűzoltók mentették ki feszítő-vágó berendezéssel, de a sofőr olyan súlyosan sérült meg, hogy a helyszínen meghalt.

2017.10.04 15:56MTI

Halálos baleset történt a 21-es főúton Nógrád megyében, a csécsei elágazó közelében szerdán; a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de a sérültön már nem tudtak segíteni - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Angyal Eszter elmondta: a roncsba szorult sérültet, az egyik autó vezetőjét a pásztói hivatásos tűzoltók mentették ki feszítő-vágó berendezéssel, de a sofőr olyan súlyosan sérült meg, hogy a helyszínen meghalt.

Nágel Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság vezetője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a 21-es főutat a 26-os kilométerszelvénynél teljesen lezárták a helyszínelés és a műszaki mentés miatt, kerülni Pásztó és Szurdokpüspöki felé lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.