Eltűnt

Elszaladt a vasútállomáson, azóta nem találják

Eltűnt egy 11 éves kislány Nyíregyházán, segítséget kér a rendőrség.

2017.10.04 15:13ma.hu

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság 09030/5837/2017. általános számon körözési eljárást folytat Tarczali Rozália Erzsébet 11 éves nyíregyházi lakos eltűnése ügyében.

Keresik a 11 éves Tarczali Rozália Erzsébetet (Fotó: police.hu)

A lány augusztus 29-én 13 óra 30 perc körül a nyíregyházi vasútállomáson az őt kísérő nevelőszülője mellől elszaladt, azóta tartózkodási helye ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Tarczali Rozália Erzsébet megközelítőleg 150 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú, szőkésbarna színű, zöld szemű. Eltűnésekor rózsaszín és fekete rövid ujjú pólót, térdig érő nadrágot és fekete színű farmer cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságon (Hajdúhadház, Bocskai tér 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.