Három kamion ütközött

Kamionok balesete miatt lezárták az M5-öst Szeged felé

A balesetben az egyik kamionsofőr meghalt.

2017.10.03 12:38MTI
Az egyik sofőr életét vesztette (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Három kamion karambolozott kedden az M5-ös autópálya Kecskemét felé vezető oldalán, a mentés idejére az útszakaszt lezárták. A balesetben az egyik kamionsofőr meghalt.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a baleset Pusztavacs körzetében, az autópálya 61-es kilométerénél történt, az ütközés következtében a három kamionból az egyik a szalagkorlátnak ütközött.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az egyik sofőr beszorult a fülkébe, őt feszítővágó segítségével mentették ki.

Csámpai Attila később azt közölte, hogy a kimentett sofőr életét a mentők többszöri újraélesztés után sem tudták megmenteni, a járművezető meghalt.

Az utinform.hu információi szerint az egyik kamion keresztbe fordult és elzárja az autópálya sávjait, ezért a Szeged felé haladó forgalmat leállították. Kerülni az örkényi csomóponton keresztül, az 5-ös úton lehet.

Három kamion karambolozott (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.