Tömegverekedés Kiskunhalason

Ásóval és bottal verekedtek, késelés lett a vége

Egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor összeverekedett nyolc ember a hétvégén Kiskunhalason, majd előkerült egy kés is; a feltételezett szurkálót őrizetbe vették.

2017.10.02 10:14Havariapress
Elkapták a késelőt (Fotó: police.hu)

A kiskunsági város egyik presszójánál vasárnap délután jelent meg egy középkorú férfi és annak három ismerőse. A vendéglátóegység előtt a csoport - vélhetően egy korábbi sérelem miatt - szóváltásba keveredett egy 44 éves férfival és három fős társaságával, majd ütni-verni kezdték egymást ásóval és botokkal.

A verekedés során a támadó csoport vezetője egy késsel egy szúrt-vágott sebet ejtett a 44 éves sértett hasán, aki ennek következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ügy kapcsán a nyomozók négy ember ellen garázdaság gyanúja miatt indítottak eljárást - ők az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek -, az 51 éves hangadót pedig őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, életveszélyt okozó testi sértés miatt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.