Baleset

Leszakadt egy ház födémszerkezete a Dózsa György úton

Leszakadt egy kétszintes ház födémszerkezete a fővárosban, a Dózsa György út VII. kerületi szakaszán, személyi sérülés nem történt.

2017.09.30 23:16ma.hu
hirdetés

Budapesten, a Dózsa György út és a Lendvay utca kereszteződésében szombaton kora délután kezdtek kisebb darabok a földre hullani egy kétszintes épület homlokzatáról, majd az épület födémszerkezete is leszakadt. A földszinten működő kávéházat mindenki sértetlenül elhagyta, a pincerészben található lakásból pedig a fővárosi hivatásos tűzoltók két embert kísértek biztonságos helyre, így az esetben nem sérült meg senki. A tűzoltók értesítették a közműszolgáltatókat és továbbra is biztosítják a helyszínt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.