Bűncselekmény

Másfél tonna leveles dohányt találtak Nyíregyházán

A dohány értéke csaknem másfél millió forint.

2017.09.26 13:20MTI

Csaknem másfél tonna, engedély nélkül tartott leveles dohányt találtak egy nyíregyházi ingatlanon hétfőn - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján kedden.

Rablás miatt vizsgálódtak, ezt találták (Fotó: police.hu)

A tájékoztatás szerint a rendőrök egy rablás miatt folyamatban lévő büntetőeljárás miatt vizsgálták át a Nyíregyháza-Oroson lévő lakóépületet, amikor az egyik melléképületben megtalálták a 1442 kilogramm, közel másfél millió forint értékű dohányt.

A rendőrök a dohányt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, a hatóság pedig lefoglalta - olvasható a www.police.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.