Erőszak

A nyílt utcán akarták elrabolni a gyerekeket Visegrádon

Visegrádon a nyílt utcán akartak elrabolni egy fociedzés után hazainduló gyereket, utána pedig a többieket is fenyegették. Persze a hír nem igaz, de nem árt óvatosnak lenni.

2017.09.26 08:56ma.hu

Túl sokat kellett volna várni a buszra, ezért gyalog indultak hazafelé néhányan fociedzés után múlt pénteken. A visegrádi gyerekek mellé egy fehér, lesötétített ablakú Audi hajtott, az ablakból valaki kinyúlt, és megragadta az egyik 12 éves fiút – mesélte a gyerek édesanyja a Borsnak.

„Szerencsére mellette volt az unokatestvére, aki bátran megfogta a bajba jutott fiam másik karját és elrántotta, majd együtt kiabáltak a többieknek, hogy fussanak. Ha nincs mellette, elrabolhatták volna szegényt” – mondta a nő, hozzátéve, hogy ezután egy rollerező kislány karját kapták el.
focipalya, gyerek

A gyerekek elbújtak az árokban, az autó lelassított a közelükben, a sofőr keresni kezdte őket. Végül az audis elhajtott, a gyerekek rémülten hívták a szüleiket. Az autót korábban is látták már a Visegrádi Sportegyesület pályája környékén cirkálni. A vezetőség megígérte, hogy felveszik a kapcsolatot a hatóságokkal, hogyan lehetne növelni a gyerekek biztonságát.

FRISS: Pont került a visegrádi híresztelés végére

Nem történt semmilyen gyermekrablási kísérlet az elmúlt időszakban Visegrádon, csak néhány gyerek képzeletében történt meg ilyen eset, ezt állapította meg a rendőrség ezzel kapcsolatosan lefolytatott vizsgálata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.