Kimentették

Vízátvezető csőbe szorult egy nő Ráckevén

A mentők súlyos, kihűléses állapotban vittek kórházba.

2017.09.25 10:57MTI

Beszorult egy ötven centiméter átmérőjű vízátvezető csőbe egy nő vasárnap Ráckevén, a tűzoltók mentették ki - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a nő bemászott egy 20 méter hosszú és 50 centiméter átmérőjű csőbe, és beszorult. Hozzátette: arról, hogy miért mászott be a nő a csőbe és hogyan sikerült segítséget kérnie, még nincs hivatalos információjuk.

A szóvivő elmondta, hogy hétfő délelőtt sikerült a ráckevei és a szigetszentmiklósi tűzoltóknak kimenteniük a nőt, akit a mentők súlyos, kihűléses állapotban vittek kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.