Erőszak

Megverték és megpróbálták halálra gázolni a biztonsági őrt

Megpróbált szándékosan halálra gázolni egy biztonsági őrt egy fiatal férfi egy letkési rendezvény helyszíne közelében, az elkövetőt őrizetbe vették.

2017.09.24 20:54ma.hu

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 24 éves, ipolydamásdi lakhelyű gyanúsított vasárnap hajnalban két nagymarosi társával együtt jelent meg a Pest megyei Letkés egy rendezvényén, ahol bántalmaztak egy biztonsági feladatokat ellátó, 46 éves férfit. Ezt követően ketten gépkocsival kíséreltek meg elmenekülni a helyszínről, ennek során az ipolydamásdi férfi, aki a járművet vezette, megpróbálta elütni az előzőleg bántalmazott biztonsági őrt, majd egy 48 éves férfit el is gázolt az autóval, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az autóban tartózkodó két férfit, valamint harmadik társukat a helyszínen lévők tartották vissza a rendőrjárőr kiérkezéséig. Mindhármukat előállították, az ipolydamásdi férfit emberölés kísérlete, súlyos testi sértés kísérlete és garázdaság megalapozott gyanúja miatt, a két másik férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlete és garázdaság megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók. A 24 éves férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, társai szabadlábon védekeznek az eljárás jelenlegi szakaszában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.