Kábítószer

Videón a kétszázmilliós drogfogás Budapesten

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya, összesen 81.6 kilogramm, megközelítőleg nyolcvanezer adag kábítószert foglalt le és vont ki Budapest feketepiacáról.

2017.09.24 12:53ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói szeptember 22-én 19 órakor Budapest VIII. kerületében, a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésénél intézkedés alá vontak egy személyautót és annak két utasát. A rendőrök az autóban több mint 10 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, ezért a benne ülő N. Zsigmond 41 éves budapesti lakost és A. U. 62 éves albán állampolgárt a helyszínen elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra – közölte a police.hu.

A bevezetett nyomozati cselekmények és adatgyűjtések eredményeként a nyomozók még aznap 20 órakor Budapesten a XIII., Váci út és Röntgen út kereszteződésében elfogtak két szerb állampolgárt is, akiknek XIII. kerületi lakásukban házkutatást tartottak. A rendőrök a lakásban további 70 kilogramm kábítószergyanús anyagot, 350 ezer forintot és 5 ezer euró készpénzt találtak és foglaltak le.

A nyomozók az elfogott két szerb férfit, a 34 éves F. P.-t és a 49 éves B. B.-t szintén előállították a józsefvárosi rendőrkapitányságra.

A rendőrök a négy férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.