Baleset

A szombat sem múlt el halálos baleset nélkül

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 45 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 10 súlyos és 34 könnyű sérüléssel végződött.

2017.09.24 02:24ma.hu

A szolgálatot ellátó állomány összesen 170 személyt fogott el, közülük 38 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 106 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 204 személyt állítottak elő, köztük 101 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 11 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 102 esetben foganatosítottak - közölte a police.hu.

Magyarország területén 2017. szeptember 23-án 0 óra és 2017. szeptember 23-án 24 óra közötti időszakban a rendőrök 34 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

A rendőrök és a katonák 4 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 1 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 3 személy ellen közokirat-hamisítás, 3 személy ellen embercsempész miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.