Áldozata meghalt

Megtalálták a pilisszentkereszti gázolás feltételezett elkövetőjét

Megtalálta szombaton a rendőrség azt az autót, illetve annak sofőrjét, aki a gyanú szerint szombatra virradóra elgázolt, majd cserben hagyott egy férfit Pilisszentkereszt külterületén.

2017.09.23 13:38MTI

A baleset elszenvedője a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendőrség a police.hu honlapon közölte, hogy a baleset után a szentendrei rendőrök egy sötét színű Opelt kerestek. A gépkocsit szombat délelőtt megtalálták egy dobogókői ingatlanon. Az autót lefoglalták, a jármű feltételezett vezetőjét, egy 46 éves pilisszentkereszti nőt, valamint utasát, egy 29 éves férfit a rendőrök előállították.

Az ügyben segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy a balesetet követően a rendőrök egy járművezetővel szemben intézkedtek Esztergom területén, az elsődleges helyszíni szakértői vizsgálatok alapján azonban kiderült, hogy ő a balesettel nem hozható összefüggésbe. Ezután tettek közzé felhívást az Opel keresésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.