Kamion és személyautó ütközött

Súlyos baleset: két halott, két sérült Sörédnél

Ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek egy személygépkocsiban, amely kamionnal ütközött a 81-es számú főút 20. kilométerszelvényében Söréd közelében.

2017.09.22 16:14MTI

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták, kerülni Bodajk és Csákberény irányába lehet.

Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a személyautó mind a négy utasa beszorult, őket a székesfehérvári és a móri tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki a roncsból. Hozzátette: a kamion, amely 24 tonna papírt szállít, keresztbe fordult az úttesten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.