Erőszak

Utólag tudta meg Anna, hogy csoportosan erőszakolták meg az előző esti bulin

Az egyik gyanúsított telefonjával fényképet készített a bűncselekményről, amiket továbbított az ismerősének.

2017.09.21 11:17ma.hu

Öt 18 és 20 év közötti fiatal férfit tartanak előzetesben, miután a gyanú szerint szexre kényszerítettek egy 16 éves szűz lányt egy kelet-magyarországi házibuliban pár héttel ezelőtt - értesült a Bors.

"A büntetőeljárásnak öt gyanúsítottja van, a rendőrség valamennyi gyanúsított előzetes letartóztatását indítványozta, amit a bíróság mind az öt gyanúsítottnál elrendelt. A rendőrség az eljárás során a tényállás pontos tisztázása mellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a sértettet kímélje, ezért a büntetőeljárásról további infor­mációkat nem hoz nyilvánosságra" - értesült a portál a rendőrségtől. Az illetékes ügyészség annyit közölt, az előzetes letartóztatásra azért volt szükség, mert fennáll a veszély, hogy a gyanúsítottak megszöknek, illetve hogy befolyásolják a tanúkat. Ha beigazolódik a gyanú, az el­követők akár nyolc év börtönt kaphatnak.

A lap információ szerint a 16 éves Anna barátaival ment házibuliba, ahol Gina nevű ran­di­droggal, más néven szex­drog­gal elkábították. A magatehetet­len lányt ezután mind az öten meg­erőszakolták. An­na a házibuliból saját lábán ment haza, másnap reggel úgy emlékezett, kifejezetten jól szórakozott. Délután látogatta meg egy barátnője, aki többekkel együtt tudomást szerzett az erőszakról, ugyanis az egyik gyanúsított telefonjával fényképet készített a bűncselekményről, amiket továbbított az ismerősének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.