Súlyos baleset

Szörnyethalt egy 46 éves magyar nő Ausztriában

Egy éles kanyarban az útról lesodródva árokba hajtott, és ott egy híd betonpillérének ütközött.

2017.09.19 12:19MTI

Közlekedési balesetben életét vesztette egy 46 éves magyar nő hétfő este az ausztriai Burgenland tartományban - jelentette az APA osztrák hírügynökség.

A nő 21 óra tájban a felsőőri (Oberwart) járásban fekvő Nagyszentmihályon (Grosspetersdorf) haladt át autójával, amikor egy éles kanyarban az útról lesodródva árokba hajtott, és ott egy híd betonpillérének ütközött - közölte kedden a burgenlandi tartományi rendőrfelügyelőség.

Az ütközés következtében az autó több részre szakadt, a motor és egyes roncsdarabok kigyulladtak. A nő életét vesztette, holttestét az út melletti bozótosban az esti sötétségben hosszabb keresés után találták meg. A baleset miatt az osztrák hatóságok az utat több órára lezárták, a forgalmat átirányították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.