Bűnügy

Gyilkosság történt Ferencvárosban: megvan a gyanúsított

A bűncselekménnyel összefüggésben elfogták az 59 éves P. Árpádot, akit emberölés bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

2017.09.18 07:43MTI

Holtan találtak egy 58 éves nőt egy IX. kerületi épületben vasárnap, emberölés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján.

A police.hu-n közölték: a rendőrségre reggel érkezett bejelentés arról, hogy holtan találtak egy 58 éves nőt a főváros IX. kerületében, egy Gyáli úti épület lépcsőházában.

A rendőrök a helyszíni szemlén nem tudták kizárni az idegenkezűséget, ezért emberölés bűntettének gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség később közölte, hogy a nyomozók a bűncselekménnyel összefüggésben elfogták az 59 éves P. Árpádot, akit emberölés bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Az életvédelmi nyomozók a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.