Baleset

Gázolajat szállító vasúti tartálykocsik borultak fel Vépen

A tűzoltók száz méter sugarú körben lezárták a helyszínt, ahová riasztották a katasztrófavédelmi mobil egységet is.

2017.09.13 20:25MTI

Gázolajat szállító vasúti tartálykocsik borultak fel, illetve dőltek meg szerda este a Vas megyei Vép vasútállomásán, kettőből folyik a gázolaj - közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tájékoztatás szerint két tartálykocsi borult fel, három pedig megdőlt, az első helyszíni információk szerint a káresemény lakóépületeket nem érint.

Hozzátették: a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vezetésével műszaki mentést végző szombathelyi hivatásos és a vépi önkéntes tűzoltók száz méter sugarú körben lezárták a helyszínt, ahová riasztották a katasztrófavédelmi mobil egységet is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.