Baleset

Halálra gázolt egy embert a villamos

A fővárosi hivatásos tűzoltók megemelték a villamost, hogy kimentsék az alá került embert, de már nem lehetett segíteni rajta, a helyszínen meghalt.

2017.09.12 10:47MTI

Halálra gázolt egy embert a villamos a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren kedd délelőtt - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A közlemény szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók megemelték a villamost, hogy kimentsék az alá került embert, de már nem lehetett segíteni rajta, a helyszínen meghalt.

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt közölte, hogy a baleset miatt a 19-es és a 49-es villamos helyett Kelenföld és a Móricz Zsigmond körtér között pótlóbusz jár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.