Baleset

Négy autó ütközött Budapesten

Négyes karambol történt a Ferencvárosban, a Gyáli úti felüljárón, személyi sérülésről nem érkezett jelentés, de a helyszínelés végéig félpályán halad a forgalom.

2017.09.12 08:46Havariapress

Négy személygépkocsi karambolozott kedden reggel, nem sokkal hét óra előtt Budapest IX. kerületében, a Gyáli úti felüljárón. A balesethez a környező kerületek hivatásos tűzoltóit riasztották, akik már megkezdték a műszaki mentést.

Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg, de a helyszínelés és a mentési munkálatok végéig az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.