Bűncselekmény

70 késszúrásal ölt

Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint brutálisan meggyilkolt egy fiatalembert még tavasszal a fővárosban, majd egy bokros területen elásta a holttestet.

2017.09.09 15:23Havariapress

A rendőrségre még tavasszal érkezett bejelentés arról, hogy május 17-én eltűnt az újbudai tartózkodási helyéről egy fiatal férfi. A körözési eljárás során felmerült annak a gyanúja, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett, ezért attól kezdve már nyomozás zajlott az ügyben.

A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói szeptember 4-én egy tetemkereső kutya segítségével elásva találták meg az eltűnt fiatal holttestét, Budapest XI. kerületének egy fás, bokros területén.

A helyszínelés során egyértelművé vált, hogy a férfit brutális módon ölték meg, testén hetven késszúrás található.

A nyomozók néhány nappal később, csütörtökön reggel a saját lakásában elfogták azt a 31 éves budapesti férfi, aki a gyanú szerint a brutális bűncselekmény elkövetője volt.

A férfit a nyomozók előállították a BRFK épületébe, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.