Baleset

Legalább tíz sérültje van a BAH-csomópontnál történt balesetnek

Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze. Egy ember életét vesztette.

2017.09.06 08:19ma.hu

A legújabb - de elsődleges - adatok szerint már tíz sérültje van annak a balesetnek, amely szerdán kora reggel történt Budán, a BAH-csomópontnál. Hárman közülük súlyos állapotban vannak, míg a többiek könnyű sérüléseket szenvedtek.

Ahogy az a rendőrség fotóin is látható, egy kocsi és egy kisbusz ütközött össze. A karambol a felüljárón történt, egyelőre tisztázatlan körülmények között.

A kisbusz az ütközés erejétől az oldalára borult. Az autóban egy ember életét vesztette, a testét a tűzoltók szabadították ki a roncsokból. A kisbuszban utazó kilenc embert szintén a tűzoltók szabadították ki a hátsó ajtón keresztül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.