Tragédia

Családi tragédia Hajúszoboszlón: Az anya búcsúlevelet is írt

A korábbi hírekkel ellentétben a kisfiú halálát nem mérgezés, hanem fulladás okozhatta.

2017.09.06 07:20ma.hu

Mint arról kedden beszámoltunk, holtan találtak egy hajdúszoboszlói nőt, a férjét és közös gyermeküket még hétfőn este. A 6 éves kisfiú halálát valószínűleg fulladás okozhatta, tehát a korábbi hírekkel ellentétben nem méreggel ölték meg.

A Blikk szerint az apa és a fiú holttestére a nő által írt búcsúlevél nyomán találtak rá Kaba és Hajdúszovát között a Keleti főcsatorna nyaralósorán. Az asszony állítólag írásban megjelölte, hogy hol találják hozzátartozói holttestét.

A Bors úgy tudja, az évnyitóra még a férfi vitte el a gyerekét, többen látták, ahogy együtt bicikliztek kifelé a városból.

A 24.hu munkatársának a szomszédok azt mondták, hogy a nő kiegyensúlyozottabban viselkedett, a férfi viszont labilisabbnak tűnt. Az idős házaspár szerint a szülők nagyon rendes emberek voltak, veszekedni nem hallották őket. Fogalmuk sincs, hogy mi történhetett.

Az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje korábban a Tourinform hajdúszoboszlói irodáját vezette. A férfit három évvel ezelőtt elbocsátották, amit nem tudott feldolgozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.