Családi tragédia

Tragédia Hajdúszoboszlón: megmérgezték a kisfiút

Az igazságügyi orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a nő és a férje önkezűleg vetett véget életének, míg a kisfiú halálát idegenkezűség okozta.

2017.09.05 15:42MTI
Az apa és a fiú holttestét az erdőben találták meg (Fotó: MTI/Balázs Attila)

Holtan találtak a rendőrök egy hajdúszoboszlói nőt, a férjét és gyermeküket még hétfő este - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A nő holttestére Hajdúszoboszlón, egy társasházi lakásban bukkantak. A beszerzett információk alapján keresni kezdték a 45 éves férjét és 6 éves gyermeküket, akiket néhány órával később Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen holtan találtak meg.

A halálesetek körülményeit igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják - olvasható a közleményben.

Az erdőben annak a férfinek és kisfiának a holttestét találták meg, akiknek az eltűnéséről hétfő este adott ki közleményt a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság - erősítette meg az MTI információját Plásztán-Kopcsa Kamilla rendőrségi sajtóreferens.

Az MTI tudósítójának információi szerint a férfi az erdőben előbb mérget itatott a fiával, majd magával is végzett. Felesége otthonukban végzett magával, felvágta az ereit.

Az MTI úgy tudja, az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. Ismerősei szerint elbocsátását a férfi nem tudta feldolgozni, ez vezethetett tettéhez, a család tragédiájához.

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedd délután azt közölte az MTI-vel, hogy az igazságügyi orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a nő és a férje önkezűleg vetett véget életének, míg a kisfiú halálát idegenkezűség okozta. A gyermek ügyében emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.