Holtan találták a családot

Tragédia Hajdúszoboszlón: megszólaltak a szomszédok

Holtan találtak egy háromtagú hajdúszoboszlói családot.

2017.09.05 14:36ma.hu
hirdetés

Mint arról a ma.hu is beszámolt, holtan találtak hétfőn egy háromtagú hajdúszoboszlói családot. A nő holttestét egy társasházi lakásban, férjéét és 6 éves gyermekükét pedig a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen találták meg.

Az apa és az anya öngyilkos lett. Gyermekükkel vélhetően mérget itatott a férfi.

Az MTI szerint az édesapa nem bírta feldolgozni, hogy elbocsátották, ez vezethetett a tragédiához.

A nő kiegyensúlyozottabb volt, a férfi viszont labilisabbnak tűnt - mesélte a 24.hu-nak egy idős házaspár, akik a család szomszédai voltak. Szerintük rendes emberek voltak, jól bántak gyermekükkel, veszekedni nem hallották őket. Annyit hozzátettek azonban, hogy beburkolóztak, élték a maguk életét.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.