Illegális bevándorlás

Embercsempészt fogtak el a bácsalmási rendőrök

Embercsempészt fogtak el a bácsalmási rendőrök, a huszonéves román sofőr egy albán utast szállított, aki magyarországi tartózkodását nem tudta megfelelően igazolni.

2017.09.03 10:41ma.hu

A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség járőrei vasárnap hajnalban Kunbaja külterületén ellenőriztek egy lengyel rendszámú Alfa Romeót és annak két utasát. Az autót egy 23 éves román férfi vezette, albán utasa útlevéllel rendelkezett, azonban jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta hitelt érdemlően igazolni. Kiderült, hogy vele szemben a francia és az olasz hatóságok is beutazási- és tartózkodási tilalmat rendeltek el. Őt ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz, a sofőrrel szemben pedig embercsempészés miatt büntetőeljárás indult.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.