Bűncselekmény

Kisfiúkra lövöldözött egy férfi Tatabányán

Zavarta, hogy hangosan játszanak.

2017.08.24 11:40ma.hu

Vádat emeltek az ellen a 64 éves tatabányai férfi ellen, aki a szerinte hangosan játszó gyerekeket fegyverrel fenyegette, majd többször is a három kisfiúra lőtt még 2016 júliusában - írja a kemma.hu.

A lap szerint a gyerekek gyakran játszottak a tatabányai lakásokhoz tartozó garázssor tetején, azonban a férfi már többször rájuk szólt, hogy ne mászkáljanak ott.

Az eset napján a férfi megint figyelmeztette őket, ám mivel a gyerekek nem hallgattak rá, elővette a légfegyverét a garázsból, és a gyermekektől mintegy 10 méterre, a garázsának tetején állva csattogtatta, majd a légfegyverbe rizsszemeket töltve több alkalommal a gyerekek irányába lőtt, azért, hogy rájuk ijesszen.

A gyerekek telefonon értesítették a rendőröket, a kiérkező járőrök pedig elfogták a tettest. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.