Hoppá!

Tilosban parkolt, a háztetőn találta meg az autóját

Pedagógiai célzattal jól megleckéztették a lakópark bejáratát elálló nőt.

2017.08.24 10:30ma.hu
Fotó: Weibo

Jól megleckéztettek egy tilosban parkoló autóst Kínában. A nő egy háztetőn találta meg autóját, miután úgy parkolta le, hogy elzárta egy lakópark bejáratát a Liaoning tartománybeli Benxiben - jelentette a helyi sajtó.

Helyiek elmondása szerint a nő kedd reggel érkezett meg a lakópark sorompóval lezárt parkolójához, ahol közölték vele, hogy a parkolásért fizetnie kell. A nő erre fizetés helyett egyszerűen otthagyta a kocsit a bejáratot lezáró sorompó előtt, teljesen elzárva ezzel a bejáratot. Az utó több órán át állt a sorompó előtt, amikor úgy döntöttek, valamit kezdeni kell a helyzettel. Végül hívtak egy darus kocsit, hogy felszabadítsák a parkoló bejáratát - de nem csak simán arrébb rakatták a járművet, hanem egyfajta leckeként a portásépület tetejére rakták fel.

Sajnos arról a pillanatról nem készült felvétel, amikor a nő meglátta, hova tűnt autója. Végül egy daruval kellett leemelni a tetőről, miután a lakópark képviselője és a sofőr a rendőrség közvetítésével elrendezte a kettőjük közötti problémát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.