Bűnügy

Trolibuszvezetőre támadt két férfi Pesten, öt perc alatt elkapták őket

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal és garázdasággal gyanúsítják őket.

2017.08.23 16:22ma.hu

A rendőrség 10 óra 45 perckor kapta a bejelentést, hogy egy férfi az Erzsébet királyné útján lévő végállomásnál nem akart leszállni a troliról, szóváltásba keveredett a sofőrrel, akit meg is ütött - írja a Police.hu. Egy másik fiatal férfi szintén bántalmazta a buszvezetőt, majd mindketten elmenekültek.

A járőrök rövid időn belül a helyszín közelében elfogták a 20 éves budapesti L. Csabát és a szintén budapesti 21 éves B. Józsefet. Előállították és gyanúsítottként kihallgatták őket, ellenük közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és garázdaság gyanúja miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.