Közlekedés

Pótlóbusz jár az 56-os és az 56A villamos vonalán egy hónapig

A felújítás ideje alatt sem az 56-os, sem pedig az 56A villamos nem közlekedik, a hűvösvölgyi és a krisztinavárosi szakaszokon az 56-os pótlóbusszal, a Fehérvári úton pedig a 61B jelű villamossal lehet utazni.

2017.08.21 08:03MTI

Pályafelújítás miatt mától egy hónapig pótlóbuszok közlekednek az 56-os és az 56A jelzésű villamosok helyett Budapesten, de változik az 59-es és a 61-es villamos közlekedése is.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a BKV a Krisztina körúti szakaszon végez pályafelújítást a Mikó utca és Orvos lépcső között. Ezen a szakaszon egyirányú lesz a forgalom az Erzsébet híd irányába, a munkaterület mellett a forgalom egy sávon haladhat. Az Attila útról a Krisztina körút az Attila út-Mikó utca útvonalon lesz elérhető.

A felújítás ideje alatt sem az 56-os, sem pedig az 56A villamos nem közlekedik, a hűvösvölgyi és a krisztinavárosi szakaszokon az 56-os pótlóbusszal, a Fehérvári úton pedig a 61B jelű villamossal lehet utazni. Ezek a szerelvények a Szent János kórháztól egészen a Városház térig szállítanak utasokat.

Augusztus 28-tól az 59-es és az 59A villamos közlekedése szünetel, a vonalon 59B jelzéssel közlekedik villamos Hűvösvölgy és a Márton Áron tér között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.